Új megközelítésben a Lyme-betegség kezelése

Lyme-betegség esetén legfontosabb a gyors és helyes diagnózis, valamint megfelelő kezelés. A betegség korai szakaszában a hagyományos kezelésekre egyes betegek jól reagálnak, mások sajnos nem. Az antibiotikum terápia önmagában nem mindig hatásos. Nemzetközi gyakorlatban a hiperbár oxigénterápia első számú orvosi kezelésnek számít, amit a betegség kezelésének első pillanatától kezdve alkalmaznak. Ilyen esetekben tapasztalható a legnagyobb javulás.

A krónikus Lyme-betegek sokkal több segítséget igényelnek. Idővel a spirocheták replikálódnak, rezisztensé válnak az antibiotikumra, maradandó károsodást okoznak az egész szervezetben. Speciális kezelési programunkban célzott immunterápiával, alternatív gyógymódokkal, hiperbár oxigénterápiával igyekszünk visszaállítani klienseink egészségét.

A Lyme-kórt okozó Borrelia burgdorferi anaerob baktérium oxigénhiányos környezetben gyarapodik. Hiperbár oxigénkezelés során hatalmas mennyiségű oxigént juttatunk az egész szervezetbe, így a gyógyító oxigéndús környezet az anaerob baktérium pusztulását okozza. A fájdalomcsökkentés mellett optimalizáljuk az immunrendszer működését, egyéb tápanyagok, superoxide dismutase, glutation, melatonin, szelén, cink, magnézium, béta-karotin, B-, C-, D-vitamin szintjét.

Ne várjon arra, hogy tünetei önmaguktól elmúlnak. Javítson életminőségén, foglaljon időpontot most!

Hiperbár oxigénterápiáról a www.kami-ker.hu és a hbomedical.hu oldalon több információ található.

lyme-kor-tunetek-nagylyme-kor-tunetek-2-nagy

Megosztás: Facebooktwittergoogle_plus         Követés: Facebookgoogle_plusyoutube