Megőrizhető az agy egészsége

Mindannyiunkkal előfordult amikor nem találjuk a kulcsot, vagy elfelejtünk valamit megvásárolni a boltból. Ez alkalmi memóriazavar ami normális, és nem valószínű, hogy maradandó memória vesztésről van szó. Figyeljen oda étrendjére, vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, esszenciális zsírsavak, folyadék bevitelére, megfelelő mozgásra a minőségi alvásra.

Állandóan keresi a kulcsot, nem emlékezik hol parkol az autó, fontos dolgokat nem vásárol meg a boltból? Elfelejti ismerősök nevét, vagy úgy érzi nehéz megjegyezni azok  nevét akikkel találkozott? Nem emlékszik a napokban olvasott újság vagy könyv tartalmára, képtelen a tanulásra? Figyelmetlen és ügyetlen, emlékezetkiesés is előfordul? Az enyhe memóriazavar egyáltalán nem normális része az öregedésnek, érdemes komolyan fontolóra venni az azonnali életmódbeli változtatásokat!

A vér táplál minden sejtet a testben, így a memóriazavar egyik elsődleges oka, elégtelen keringés az agyban. A sejtek és neurotranszmitterek nem kapnak elegendő mennyiségű oxigént valamint létfontosságú tápanyagot. Csökkentse a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, éljen aktív életet, maradjon mozgásban.

Az agy nagyon érzékeny szerv, működésében károkat okoznak szabadgyökök, szennyező anyagok, növényvédő szerek, alkohol, dohány, amalgám, mesterséges édesítőszerek és aromák, gyógyszerek, kábítószerek. Méregtelenítsen természetes összetevőkkel, figyeljen a bőséges folyadékbevitelre. A memória optimalizálásának nagyszerű módja az antioxidánsok fő forrása a zöldségfélék fogyasztása.

Relaxáljon, meditáljon, kerülje az akut, vagy krónikus stresszt, mert a megemelkedett kortizol szintén káros hatással van az agyműködésre a prefrontális kéregben.
A hormontermelés, ösztrogén ingadozás befolyásolja a kognitív funkciókat, agyi aktivitást, figyelmet és koncentrációt. A kifinomult alternatív terápiák segítenek egyensúlyt teremteni.

A kóros feledékenység és lassú elbutulás, demencia, Alzheimer-kór megelőzhető. A mentális képességek javításában nyújtunk segítséget hiperbár oxigénterápiával, hasznos útmutatásokkal és tanácsokkal. Jöjjön el hozzánk, ismerje meg a részletes protokollt.

Hiperbár oxigénterápiáról a www.kami-ker.hu és a hbomedical.hu oldalon több információ található.

Megosztás: Facebooktwittergoogle_plus         Követés: Facebookgoogle_plusyoutube