gangréna cukorbetegség

Kezeletlen cukorbetegség szövődménye

Minden élet értékes!

Beatrixnél 50 évesen 2. típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak. Ezt követően életmódján nem változtatott, a diétát nem tartotta, gyógyszereit elhanyagolta, egészségügyi ellátását és inzulint elutasította. Közben vércukorszintje tartósan 28 és 32 értékre emelkedett, és nem gondolta, talán nem is tudta, hogy ennek később mennyire súlyos következményei lesznek. Az eltelt néhány év alatt a főbb szervek, az idegrendszer és érrendszer sejtjei nagy mértékben károsodtak.

Beatrix lábujjai látható módon mind a kettő lábon veszélybe kerültek. Ha az ideális vércukorszint beállítása megtörténik, a szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat elvégzik, a jobb láb még menthető. Azonban a bal láb középső lábujja erősen gangrénás és a többi lábujjaknál is jól látható a szövetelhalás jelei.

Időközben akadt olyan „szakember” aki ezt az állapotot biorezonanciázta, majd olyan is aki nyirokmasszázst végzett, volt aki csodabogyókat és csodaszereket adott el a betegnek, ez utóbbival még 15 percenként permetezte lábujjait. Hasonló helyzetben felesleges a kísérletezés. A lábujjakat steril gélappal  elválasztottam és Beatrixet sebészeti ellátásra irányítottam.

Kiegészítő gyógymódként alkalmazható hiperbár oxigénkezelés.

Megosztás: Facebooktwittergoogle_plus         Követés: Facebookgoogle_plusyoutube