hiperbár - stroke - józsef - története

József története

Két hónappal ezelőtt stoke-ot kaptam ami már a harmadik volt, de minden eddiginél súlyosabb. Nehezen tudtam nyelni, beszélni, és mozogni. Lányaim hallottak a hiperbár oxigénterápiáról, és amint lehetett kértek nekem időpontot. Ezúttal is szeretném megköszönni Katalin végtelen kedvességét, odafigyelését és türelmét.

A terápia mellett rengeteg hasznos tanáccsal látott el, mind táplálkozással, mind mozgásgyakorlatokkal kapcsolatban, emellett lelkileg is nagyon sok támogatást kaptam tőle. Néhány kezelés után kezdtem érezni, hogy sokkal jobb az álló képességem, terhelhetőbb vagyok és a szédülés is kezd alább hagyni. Azóta már el tudom végezni a ház körüli kisebb teendőimet is, amire a kezelés előtt nem volt erőm. A beszédemen kicsit hamarabb észre lehetett venni a változást, ami nagyon sokat javult a kezelés által.

Nyeléssel kapcsolatban is már csak ritkán vannak gondok, néha megy félre egy-egy falat, de sokkal jobb, mint az elején. A hiperbár oxigénterápia érezhetően elősegítette és felgyorsította a gyógyulásom. Mégegyszer köszönök mindent. Tisztelettel: József

Ui.: A mellékelt fotón a kis családom egy részével vagyok, a kezelés felénél készült ez a kép, amin már látszik, hogy sokkal jobb a közérzetem.

Megosztás: Facebooktwittergoogle_plus         Követés: Facebookgoogle_plusyoutube