Skip to main content

Daganatos megbetegedések alternatív kezelése

A daganatos betegségek alternatív gyógyászathoz tartozó módszereit alkalmazom, melyek működőképességéről a lehetőségekhez méreten megbizonyosodtam. Ezek a gyógynövények, gyógykivonatok, gyógykenőcsök, hiperbár oxigénterápia, BEMER terápia. Az elmúlt több mint 20 évben embereknek, lovaknak, kutyáknak, cicáknak, vadászgörényeknek, és más házi kedvenceknek segítettem a gyógyulásban vagy a tünetek enyhítésében. Egyes alternatív módszerek kedvező hatásait ma már egyetlen felvilágosult orvos sem tagadhatja, azonban a rákos betegek gyógyulását önállóan ezektől az eljárásoktól vagy gyógyhatású szerektől mégsem várhatjuk.

A különböző gyógynövények, gyógynövénykeverékek és kivonatok körültekintő, szakszerű alkalmazása daganatok kezelésénél számos kedvező hatással lehet, de helytelen használatuk nagyon sokrétű, nem kívánt mellékhatást is okozhat.

A nagy kihívást az jelenti, hogy mikor melyik gyógynövényt vagy módszert alkalmazzuk

A gyógynövények onkológiai felhasználásánál daganatellenes, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, immunstimuláló, és fájdalomcsillapító tulajdonságukat kívánjuk kihasználni. Bizonyos gyógynövényeknek sejtosztódást gátló hatása van, néhány közülük elősegíti a programozott sejthalált (apoptózis), mely a daganatok kialakulását hivatott megelőzni, míg egyes növények a tumorok növekedéséhez elengedhetetlen érképződést (angiogenezis) lassítják. Vannak növényi készítmények, melyek a kemoterápiás szerek hatását fokozzák a daganatos szövetekben, más készítményeket az áttétképződés megelőzésére használunk.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ha tehetünk valamit Önért vagy kedvencéért, hívjon minket most! Szolgáltatásunkat otthonában is igénybe veheti.

 

 

Z K

Zombori Katalin ETI-ENKK szakmai vizsgával rendelkező természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, az 1,3 mATM hiperbár oxigénterápia magyarországi úttörője. Szakértelmével, gondoskodó hozzáállásával az egészségügyi állapotok legszélesebb körében nyújt segítséget. Az alternatív gyógyászat képviselőjeként fontos számára a táplálkozásterápia a mozgásterápia és a légzésterápia.