Skip to main content

A daganatok kezelésében használt gyógynövények

A daganatok kezelésében használt gyógynövények megválasztásánál mind a humán és állatgyógyászatban figyelembe kell venni az alkalmazott gyógyszereket. A gyógynövények számos kemoterápiás szer antitumor hatását erősítik, míg más szerek hatását potenciálisan zavarhatják a szervezetben. Mint ahogy a túlzott vitaminbevitel sem feltétlenül kedvező a daganatos betegségeknél, mivel ezeket a tápanyagokat a daganatos sejtek éppúgy hasznosítani tudják. Ezért nem mindegy, hogy milyen, mennyi gyógynövényt valamint vitamint alkalmazunk. Az alkalmazás módja belsőleg és külsőleg történik.

Az időben elkezdett terápia sok esetben a teljes gyógyuláshoz vezethet

Humán terápiában a Mongoroka (Euphorbia hirta L.), Artemisia annua tinktúrát, lovaknál, kutyáknál, cicáknál, vadászgörényeknél, bármilyen házi kedvencnél a fenti gyógynövények olajos kivonatát alkalmazom. A forrázat minden esetben jó választás. Fegyvertáramban van a zöldtea, máriatövis, bojtorjángyökér, ázsiai gombák, tiszta antioxidánsok, gyógykivonatok, gyógykenőcsök, hiperbár oxigénterápia, BEMER terápia.

A vitaminpótlást kizárólag természetes összetételű magyar koncentrátumokkal biztosítom. A sejtekben az energiaképző folyamatok során képződött szabadgyökök DNS-t, a sejtek örökítő anyagát károsító folyamatokat közömbösíthetik. Szabályozhatják a normális sejtosztódási folyamatokat, megelőzhetik a daganatok kialakulását a szervezetben. A szabadgyökök a funkcionális fehérjék működését is gátolhatják, így a sejtek öregedéséhez vezetnek. Ezen folyamat késleltetése érdekében is fontos szerepet kapnak a természetes vitaminok.

Vitathatatlan, hogy az alternatív módszereknek helyük és szerepük van a daganatos sejtek károsítására való képességüket, vagy éppen kedvező hatásukat a daganatok, vagy a daganat ellenes kezelések okozta tünetek enyhítésében.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ha tehetünk valamit Önért vagy kedvencéért, hívjon minket most! Szolgáltatásunkat otthonában is igénybe veheti.

 

Z K

Zombori Katalin ETI-ENKK szakmai vizsgával rendelkező természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, az 1,3 mATM hiperbár oxigénterápia magyarországi úttörője. Szakértelmével, gondoskodó hozzáállásával az egészségügyi állapotok legszélesebb körében nyújt segítséget. Az alternatív gyógyászat képviselőjeként fontos számára a táplálkozásterápia a mozgásterápia és a légzésterápia.