Kapcsolat

Zombori Katalin Természetgyógyász – Fülakupunktúrás addiktológus vagyok. 1998 óta folyamatosan képezem magam, tanulok, tanítok, segítem a hozzám fordulókat.

Leginkább érdekel az agy, az elme működése. Ezért magas koncentrációjú oxigénterápiával kezdtem foglalkozni, amit 2007-ben hiperbár oxigénterápiára kiterjesztettem. Célom az volt, hogy képes legyek olyan esetekben is segíteni, amikor már csak a remény maradt. Holisztikus szemléletem alapja, hogy nálam minden terápia étrend terápiával indul.

Az oldal fő tartalmát illetően szeretnék hiteles tájékoztatást nyújtani a hiperbár oxigénterápia hatékonyságáról. Megismerheti a nálunk gyógyult emberek történetét, melyet eredeti tartalommal mutatok be. Hiperbár oxigénterápiát az orvostudomány világszerte elismeri, rendkívül hatékonyan alkalmazza, az egészségbiztosítási rendszer finanszírozza. Abban bízok, hogy hiperbár oxigénterápia hazánkban is megkapja méltó helyét a gyógyításban. Jelenleg Kiskunfélegyházán és Budapesten három nagy méretű hiperbár oxigénkamra áll klienseink rendelkezésére. Magyarországon a hiperbár kezelés önköltséges!

Budapesten hétfőn, kedden, szerdán találkozhat velem. Előzetes bejelentkezés szükséges!
Kiskunfélegyházán csütörtökön, pénteken találkozhat velem előzetes bejelentkezést követően.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldal tartalma kizárólag tájékoztatási célokat szolgál!

Szolgáltatásainkról és árainkról az alábbi weboldalakon tájékozódhat. www.kami-ker.hu,  hbomedical.hu