Antidepresszánsok és a hiperbár oxigénterápia

Antidepresszánsok – Próba és tévedés

Amikor szorongás, pánik, depresszió, függőségek, migrén, alvászavar, ADHD a diagnózis, szinte biztosak lehetünk abban, hogy szervezetünk hiányt szenved létfontosságú vitaminokból, nyomelemekből, ásványi anyagokból, aminosavakból. Mindezek pótlása létfontosságú a tünetek kezelése érdekében.

Az antidepresszánsok rövid ideig történő fogyasztása tartós változást hoz létre a rendkívül érzékeny agyban, azonban ennek a változtatásnak súlyos következményei vannak. A pszichiáterek a gyógyszergyárakkal közösen büntetlenül követhetnek el támadást az emberiség ellen, hiszen nem vállalnak felelősséget a gyógyszerek súlyos mellékhatásaiért. Az antidepresszáns célja, hogy megváltoztassa az agyban a kémiai anyagok egyensúlyát! Már néhány napig fogyasztott antidepresszáns tabletta elveszi az emberektől a legfontosabbat, az érzelmeiket, emlékeiket. Nem tudnak tájékozódni, tanulni, egyszóval megfosztja a képességeiktől, elveszi az életüket. Tudunk olyan esetekről ahol az antidepresszánsok váltották ki az önpusztítást.

Akik segítség nélkül önként elhagyják a gyógyszereiket, tüneteik nem enyhülnek, sőt tovább súlyosbodnak, maradandó károsodást elszenvedve fekvőbetegként kritikus állapotban vannak. Ekkor már azonnali és hatékony támogatásra van szükség, életet mentünk a gyógymódok komplex rendszerét alkalmazva.

A gyógyszerek fokozatos leépítése szakember segítségével kíméletesen, mellékhatásoktól mentesen történik. Hosszú folyamatos terápiával, kizárólag valódi táplálékokból, természetes összetevőkkel, életmód váltással, akupunktúrával, hiperbár oxigénterápiával érjük el a felépülést.

Íme egy korabeli idézet:
“A HBOT használatát akut és krónikus idegrendszeri betegségekben nem helyettesítheti semmilyen eddig valaha is forgalmazott gyógyszer (Teller Ede, 2002).”

Kérjen segítséget, foglaljon időpontot most!

Megosztás: Facebooktwittergoogle_plus         Követés: Facebookgoogle_plusyoutube